Search
вторник 18 јуни 2019
  • :
  • :

Позајми му точак на Јове

#СподелиМожности позајми му точак на Јове и лапај си пијачка…15 точаци му требаат #БидиДругар #Хелп #Бајк #Френц #Лов#КафетоВоВинил

Jovan Dimitrov

Ајде да видиме сега добри луѓе…

Имам 23 точаци кои ги изнајмувам. Во четврток ми се најави поголема група странци 38 луѓе.

Значи ми требаат уште 15 бајкови!

Ќе ги возат од 15-19 часот по што ги враќаат, а јас ќе имам настап диџејски и секој што ќе дојде и помогне во облик давање точак да возат странците ќе биде награден во облик на кеш, пијачка, величење, браво царе и слично.

Шала на страна навистина би ми значело ако улетате и ми помогнете кој колку може 1 бајк, 5 бајкови чисто што ќе пише у коментар неам Јове жими све… Било што! #хелп #бајкс #нидид

Фотографија на Винил / Vinyl.

Сега во Винил / Vinyl можеш да одиш да изренташ точак за да можеш да одиш да испиеш кафе на друго место. Браво, одлична идеја, велам, одлична!

loading...