Search
среда 21 август 2019
  • :
  • :

Последниот пост на Тоше, кој синоќа почина. Кај ви се мегафоните?

Последниот пост на Тоше, кој синоќа почина.
Кај ви се мегафоните? Огнен Јаневски, и слични нему? Каде ви се паролите :Убијци.. Убијци…
Кога ќе ми текне какви драми правевте од смртта на Тамара. Каде сте сега? Каде ќе ви оди душата вам лешинарите кои сега молчите од мирните фотељички? Влатко Васиљче? Нора Шакириче? Да не ве редам… Каде ќе ги оди вам душата, и дали ја имате? Зборовите пеплосани ви останаа. Кучешки измет на сокак!!! Инфлуенсери со подмачкан гс!!!! Гасете тоа профилите, бегајте од улица сокријте се народ да не ве гледа повеќе. Се е купено…. се е продадено….
Почивај во мир Тоше и прости ни што сме вакви гниди! Нашиот молк индиректно ќе убие и други деца како тебе! Во Недела да гласаме сите!!!! За овие големите! Кои Македонија ја направија ГРОБНИЦА, НАЈЗАГАДЕНА ЗЕМЈА, ЗЕМЈА ОД КОЈА ЛУЃЕТО БЕГААТ И ЗЕМЈА НА АМНЕСТИРАНИ КРИМИНАЛЦИ!!!!

Фотографија на Приказни од булеварот.

loading...