Search
среда 21 август 2019
  • :
  • :

Поштар од Штип си ги пресече вените !

Поштар од Штип си ги пресече вените !

Доцна попладнево, во Штип млад поштар си ги пресекол вените на работното место. Поштарот во критична здравствена состојба, сериозна по живот, е пренесен во ургентниот центар в Скопје, каде лекарите се борат за неговиот живот.

Причините за суицидниот чин се уште не се познати. Повеќе информации на порталот на ТВ Стар наскоро.

loading...