Search
вторник 28 јануари 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

ПОРТАЛИТЕ ТРЕЕСКААТ ГЛУПОСТИ НЕМА АКЦИЈА НА МВР ВО ГРЧЕЦ АМИ ГО БРАНАТ НАСЕЛЕНИЕТО

ПОРТАЛИТЕ ТРЕСКААТ ГЛУПОСТИ НЕМА АКЦИЈА НА МВР ВО ГРЧЕЦ АМИ ГО БРАНАТ НАСЕЛЕНИЕТО ОД КРВНА ОДМАЗДА ИМЕНО НЕКОЈА БУДАЛА ШЕТАЛ СО КАЛАШНИКОВ ТОЈ Е ИСТИОТ ИЗБЕГАН ОД ЗАТВОР ПУКАЛ КАЈ РАШЧЕ И СЕГА БАРАЛ СЕЛАНИ ДА УБИВА

Алсат вечерва јавува дека полицијата спроведува голема полициска акција во Сарај, како и во селата Грчец и Студеничани.
Како што дознава Алсат, во акциите учествуваат припадници на редовната полиција и единиците за брзо распоредување.

 

loading...