Search
понеделник 24 февруари 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

Порака до Наталија Ивчева

Порака до Наталија Ивчева, која му пушта срценца на детено Златев и му праи порачки за мене, за хејтање, место да земе да замеси нешто по дома. Ко млада невеста, нели, по којзнае кој пут.

Наталијо, по локалпатриотска кавадаречка линија, собери си го Љупчето, пошто ја со него нема да се бавам, тој бил копиљ и цуцал весла, башка имал операции, па не знам колку има меморија ја коа тресев влади, али со тебе богами ќе се бавам.
И уште некој статус ако видам за мене, ќе знам од тебе е.

Твој избор. Муж ти, малион, можда е повреден од мој статус во лево крило каде му кажувам дека не е никаков новинар, али ќе му помине. Така растат деца – со клоци во задник и со тегнење уши.
Другпат не ме цензурирајте. И барајте дозвола за објави.

А, ја ако зеам со тебе да се бавам написмено, нема да имам милост. Ич. Ќе те фатам така фино од 90-ти па до лето, 2019-то., да ќе посакаш да се родиш по втор пат за да заборавиш која си била.
За тоа време, Зоќе, може да здивне.

Вклучете си го Грујо на скајп и со него забављајте се. И со тоа што ви праќа.
Мене заборавете ме, не сме иста лига.

Лузери.

loading...