Search
вторник 18 јуни 2019
  • :
  • :

ПОРАДИ ДОЖДОТ СДСМ ЌЕ ОДРЖИ МИТИНГ ВО КРИВА ПАЛАНКА ПОСЛЕ ПРВИОТ КРУГ

Почитувани граѓани на Крива Паланка,

Поради временските услови, отворената трибина со кандидатот за претседател на државата, Стево Пендаровски, наместо на градскиот плоштад во Крива Паланка се одржа во Центарот за култура.

Граѓаните на Крива Паланка покажаа голем интерес да присуствуваат на отворената трибина, но само еден дел од нив успеаја да присуствуваат во Центарот за култура.

Ви се заблагодаруваме за покажаниот интерес и ви ветуваме дека Стево Пендаровски, нашиот иден претседател, заедно со премиерот Зоран Заев, ќе одржат голем, огромен митинг за сите граѓани на Крива Паланка уште на почетокот на вториот круг.

Продолжуваме обединети, за државата, за Стево, за нас!

#ЗаедноНапред

СДСМ – Социјалдемократски сојуз на Македонија 1 мин. · Граѓаните на Крива Паланка ја покажаа својата силна поддршка за кандидатурата на Пендаровски, со масовно присуство на денешната заедничка средба и трибина со Стево. Салата беше премала за да можат да влезат сите граѓани,

loading...