Search
петок 13 декември 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Погледнете што им порача популарниот тенор Влатко Груевски на своите оговарачи

Предлог статија:

Погледнете што им порача популарниот тенор Влатко Груевски на своите оговарачи

Оперскиот пејач Влатко Груевски после плејадата одржани концерти низ територијата на нашата државата е на летување и од таму им порачува на своите “хејтери”, дека многу се “секира” поради тоа што го оговараат!

Последниот концерт на Влатко е одржан на 05.08 2019 година на НКС “Десет Дена Крушевска Република”, настан кој по бројот на посетители се очекува да биде прогласен за најпосетен настан на овогодинешното издание на НКС.
Ќе ни биде чест на Вашата соработка 😊🙏🏻

Vlatko Gruevski
loading...