Search
среда 21 август 2019
  • :
  • :

ПО ВТОР ПАТ ОБЈАВЕНО, СИ СТАНАВМЕ ТРЕТА АЛБАНСКА ДРЖАВА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВЛАСТА, АЈТ

Асоцијација на специјализанти и млади лекари-АСМЛ

Властите, ЛКМ и ЗЛС молчат, ние не!
Каков е овој скандал и неправда!

Првата слика е ранг листата а втората примени кандидати, срамота!

Бараме одговорност за ова!
Споделете!

Овој коментар подоле не е на специјализанитите тие немаат мадиња да го лоцираат проблемот и предавникот ние имаме…

П.С ВЛАДИМИР МИЛОШЕВ ДРЖАВНИОТ СЕКРЕТАР АЈ СЕЦНИ СИ ГО БЕ А…ПОШТО ГЛЕДАМЕ НЕ ТЕ БИВА колку лапна мито бе, а: ШТИПСКО ЛИГЛЕ македонски БАЛАНСЕР, ЧОВЕК КОЈ НЕЈЌЕ МАКЕДОНЦИ САМО КЕШ ЛАПА И КУР ДА ЛАПАШ, А?

Фотографија на Vladimir Milosev.

Фотографија на Асоцијација на специјализанти и млади лекари-АСМЛ.

Фотографија на Асоцијација на специјализанти и млади лекари-АСМЛ.

Фотографија на Асоцијација на специјализанти и млади лекари-АСМЛ.

loading...