Search
вторник 28 јануари 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

Пиењето и алкохолот се непријатели на луѓето, санкција за вакви функционери мора да има!

Сретан Јовановски, активист и претседател на Месен Одбор во СДСМ Крива Паланка, вработен во Детска Градинка Детелинка, близок човек на Градоначалникот Борјанчо Мицевски и ГенСекот Љупчо Николовски, често виден во нивно друштво и на други политичари од власта. Овој човек покажува примери во доцните часови за поведение во јавноста. Опиени од живот или не, убави примери се оставаат за децата во градот како и за децата од институциијата во која е вработен, секако и одлични впечатоци на дело за тоа какви се кадрите од Социјал демократскиот Сојуз. Пиењето и алкохолот се непријатели на луѓето, санкција за вакви функционери мора да има! Имаме одлични искуства по институциите во Крива Паланка за користењето на Дрегерите за вработените, па не би било лошо, Градоначалникот и Директорот на таа Установа да се погрижат не селективно. Ова е повеќе од скандал, помогнете на човекот и на дечињата да не гледаат вакви работи низ градот.

pismo

loading...