Search
вторник 26 март 2019
  • :
  • :
loading...

ПЕТООООК

loading...

Крајот на работната недела е пред нас, а убавото време и сонцето сигурно Ве тераат да размислите каде ќе го поминете викендот надвор од градскиот метеж.

За која и дестинација да се одлучите не заборавајте да го наполните резервоарот на Вашето возило на бензиските станици на Gulf на бул. Борис Трајковски во Скопје или на автопатот Тетово – Гостивар.

Фотографија на Supertrade.

loading...