Search
среда 8 април 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

ПЕЧЕН ДИВЕЧ ИЛИ ПАШТЕТА? ЗА ЦАРОТ

Македонија

Заболени
599
Мртви
26
Излечени
30
Активни
543
Last updated: 08/04/2020 - 08:29 (+02:00)

ПЕЧЕН ДИВЕЧ ИЛИ ПАШТЕТА?
Заев вечерва и ќе преноќи во Виница поточно во Хотел Центробизнис.
Вечерата за Царо е спремна и веќе објавена и на социјалните мрежи од персоналот во Центро бизнис.
Дали Заев ќе го замени Скопје со Виница оти нели само виршли и паштети јаде во Скопје.

Фотографија на Ја сам од Виница.

Фотографија на Ја сам од Виница.

Фотографија на Ја сам од Виница.

 

Фотографија на Ја сам од Виница.

Фотографија на Ја сам од Виница.

 

loading...