Search
вторник 18 јуни 2019
  • :
  • :

ПАРТИИТЕ ЛАПНАА 10 МИЛИОНИ ЗА ИЗБОРИТЕ У ЕВРА, А БОЛНИЦИТЕ ДОБИЈА 0 ДЕНАРИ

Mojsoska Jovana

Само да се потсетиме колку илјадници евра се потрошија викендов за аплаудирање, музика, перформанси, маички и ракоплескање за оние кои ни го украдија основното право на живот.

Болница во Гостивар

Фотографија на Slavisa Mitrovik.

Фотографија на Mojsoska Jovana.

 

loading...