Search
сабота 14 декември 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Па вака 2 години што ни покажа ТИ? дали еден проект е реализиран?

Ајде сега вака….. државен или недржавен ? Ти кој клип си? Оној што тегне или оној што набива? Ама маки во здравствениот систем кој за жал не да не го разбираш туку го руинираш.

Па вака 2 години што ни покажа ТИ? дали еден проект е реализиран? Дали една институција е реновирана? Дали модернизира здравство? Дали посети Болниците да видиш како се распаѓаат? Државен не…државен… медицинскиот пераонал не виде бел ден од тебе ама затоа ти и сопругата твоја парче направивте во ШТИПСКИОО универзитет и не прашувај зоштп немаш кафе со кој да пиеш туку свати дека со нула…клип кoј смета не само на здравството не само на ШТИП туку на цел државен апарат на цела СДСМ . Провери си панталоните и џебовите Нешто ти штрчи…..дебакл си

loading...