Search
четврток 23 мај 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Oвој е полуд и од Груевски, сам себе на ѕид си се заковал

Goran Sokolovski Слики си става свои по ѕидовите. Невероватно. Ако види НГ ќе се врати назад.😁😁😁

Фотографија на Goran Sokolovski.

loading...