Search
петок 6 декември 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Ова е новинарката КОЈА МУ ПОМОГНА на Милан Поповиќ да И ГО ЗЕМЕ ДЕТЕТО на Северина

Новинарката Татјана Војтеховски му помагала на Милан Поповиќ за да ѝ го одземе синот на Северина.

Како што истакна пејачката во едно интервју, Поповиќ имал помош од новинар за да дојде до целта. Меѓу споменатите е и Татјана Војтеховски.

Ја зеде дури и за пи-ар Татјана Војтеховски и дури и со нашите мејлови испраќаа пораки во кои таа дава точни инструкции што да пишуваат медиумите во Србија и Хрватска, рече тогаш Северина.

loading...