Search
понеделник 22 јули 2019
  • :
  • :

ОВА Е ЕДЕН ОД НАЈГОЛЕМИТЕ ГРЕВОВИ НА БРАНКО ЦРВЕНКОВСКИ: И ДАЛ ДРЖАВНА СТИПЕНДИЈА НА ИВОНА ДА СТУДИРА ВО ШЕФИЛД, СОЛУН!!!

– Бранко Црвенковски како претседател во 2006-та ми даде стипендија да студирам постдипломски на Шефилд во Солун на отсек маркетинг и бизнис. Тоа е доказ колку ја вредам како интелект.

Ивона Талевска во интервју за некоја српска телевизија. Бранко сепак има многуѕ гревови во својата кариера.

loading...