Search
четврток 20 февруари 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

Oткриена добро чувана тајна на Костадинов му смрделе нозете затоа го преселиле во пеглата

хејтаме бе…

раскажано од другарка на една девојка која кратко била у врска со Коста демек затоа коста ги мењал девојките ко чорапи одошто чорапите да ги мења така брзо грешка сванал дечкото чорапи се мењаат

Фотографија на Filip Angelov.

Едно време имаше афера дека Коста Костадинов си купил или добил стан у пеглата на Чифлиганец кај рампа у Кисела Вода ова она а не знаат луѓето дека со него неговите блиски ама и девојките имале макаа. Имено Коста е лепушкаст дечко многу интелегентен не е ама и не треба да биде партиски папагал портпарол треба добро да изгледа и да пее туѓи песни, имено

Коста има проблем со смрдење на нозе…

ШТО Е НЕПРИЈАТЕН МИРИС НА НОЗЕТЕ?

Непријатниот мирис на нозете може да биде многу срамен и незгоден. Многу луѓе го опишуваат како мирис на оцет или сирење, кој се задржува на нозете, чорапите и чевлите. Непријатниот мирис е предизвикан од мешање на потта со бактерии од вашата кожа. Повеќето луѓе имаат над 250.000 потни жлезди во нозете, кои произведуваат 0,47 литри влага секој ден. Други имаат повеќе од просечниот број на потни жлезди и се потат претерано . Некои луѓе пак, се потат само во текот на летните месеци од годината , додека други се потат во текот на целата година.

Neugodan miris stopala

Е ама сега го средиле чичко Механџиски од Зегин нашол некој германски лек како и се друго не функционирал ама партиските другари за роденден им текнало нели директор на патишта е струмичанецот Зоран Китанов и Коста струмичанец и му текнало извадил еден вентилатор од големите оние од тунелите што ги градат интензивно и го монтирале у станот на Коста и сега гајле нема ветер го вее ама не мирише…абе треба сал да ти текне.

loading...