Search
вторник 10 декември 2019
  • :
  • :

ОХРИДСКИ ТУРИЗАМ, ВО ЕKСКЛУЗИВНИОТ ХОТЕЛ ЈУНИК КУЧИЊАТА СЕ РЕДОВНИ ГОСТИ ВО БАЗЕНОТ

Ова е базенот за гости на хотелот ЈУНИК во Охрид сега кој е кабает за уличните кучиња дали хотелот или градот или заедно…

Сепак вината е повеќе на градот реални да бидеме од секаде носат кучиња таму во стационарот, 25 вработени има 2000 животинки сите ги пуштаат животните тука, градот мора да мисли за безбедноста и хигиената иако е ова приватен објект ограда не постои а животинче и ко човекот иде кај му е убаво…

И во Скопје не се поарни еве езеро Треска од како го среди нели општина Сарај рај станало хехех

loading...