Search
петок 20 септември 2019
  • :
  • :

Oхрид скај: Не го познавале, а на сметка на Боки во познат охридски хотел изеле 470 илјади за 4-5 дена

охрид скај

Кога за некого ќе изјавиш ,дека го познаваш само од Телевизија , тогаш е лесно, сите (не)веруваат,по теркот на легендарната пема на Алка Вуица-„Лажи ме“?! Но ете животот за некого можеби е песма , за некого сурова реалност!

Кога сме кај лажењето , она кога ќе не лажат најдобро дел од фаците од политиката , кога некого ќе го велича Саше капачето,дека без него МВР ќе заминела Курбан ,кога тој некого фали , секогаш има друга позадина,но има и вистина.

Секко дека Вилма ќе треба да испита , дали се познаваат само од телевизија , или можеби си биле нераделни другарчина?!

ред би било, да оние кој Капачето ги брани и ги глорифицира , да излезат јавно не само пред Рускоска , туку и пред цела македонска јавност и да дадат одговор , на неколку едноставни прашања :

  1. Дали лицато Ф.Т.Р , нејзниот сопруг Ј.Р. во друштво со Лила Филипоска ,заедно биле гости во еден охридски елитен Хотел пред една година,на сметка на Меѓународниот сојуз на Боки 13 и , за 4 дена направиле сметка од 470.000,оо денари ,која до ден денешен не е платена?!
  2. Дали секојдневно биле во друштво со Боки 13 во истот хотел?
  3. Зошто избегнале да ја платат сметката ?
  4. Што толку се луксузирале во јадење и пијање за сума од 470.000,оо денари, дали јаделе можеби Слонови и жирафи?!

Очекуваме одговор од актерите ….

    

 

loading...