Search
понеделник 22 јули 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Од ЕЛЕМ реагираат: Синот на Мира Стојчевска ги исполнувал сите критериуми а тоа е да има врски и има син на пратеник е вие клошари мрш од земјава

Откако ВМРО-ДПМНЕ денеска истакна дека синот на пратеничката Мира Стојчевска е вработен во ЕЛЕМ, оттаму се произнесоа со своја реакција.

Како што истакнаа, тој ги исполнувал сите критериуми за работното место во ЕЛЕМ.

„АД Државни електрани на Македонија ја известува јавноста дека лицето Виктор Стојчевски е примен во редовен работен однос во компанијата по претходно објавен оглас за вработување. За работното место за кое конкурирал, наведениот ги исполнувал сите критериуми наведени во огласот. Комисијата одлучила почитувајќи ги сите законски одредби“, додаваат оттаму.

loading...