Search
среда 19 февруари 2020
  • :
  • :

ОЧЕКУВАЈТЕ И РЕКЕТ ДА ПАДНЕ И ОН Е СО НЕЛЕГАЛНИ СНИМКИ, СИ СЕ ИСПАЗАРИВТЕ СО ГРУЈО БРЕ ЗОКИ ПАМЕТЕН ТИ

Фотографија на Ivana Bozinovska.

НИКОЈ ДА НЕ ВЕ ЛАЖЕ ЗАКОНОТ ЗА ЈО ОДГОВАРА НА ГРУЕВСКИ, НА ЗАЕВ И НА ДУИ…ОНА НА М Е ДИРЕКТ ПРЕСУДЕНА САМО СО БОМБИТЕ

ОЧЕКУВАЈТЕ И РЕКЕТ ДА ПАДНЕ СО НЕЛЕГАЛНИ СНИМКИ Е

Фотографија на Zoran Bozinovski.

loading...