Search
четврток 20 февруари 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

ОБВИНЕТИОТ И ОБВИНИТЕЛОТ СИ ПИЈУЦКААТ, НЕ Е САМО КАТА ЗА ОНАА РАБОТА, НЕ НЕ

Алооо #КУРТОиМУРТО. Ексико и Финзи потписник, #НЕНОЈосифовиќ и #ТРАЈКОсјоПЕЛИВАНОВ, носете се у три лепе материне сосе Кејт Брнс и целата ваша либералноЛОПОВСКАдемократија. Тазе денес, лагано макијато.
#РепубликаЛОПОВСКА

Инаку Палчо не знае ама овој беше крт од сјо со јосифович му даваше приватни муабети да слуша

Инаку жена му на обвинителот работеше у Стопанска банка битола а директор и беше сега обинетиот на сликата со косичево Јосифовиќ и така

Фотографија на Љупчо Палевски.

loading...