Search
петок 18 октомври 2019
  • :
  • :

НОВИОТ „Мерцедес Мајбах“ S 600 стана Хит кај македонската Елита!!

Новите ѕверови на 4 тркала веќе крстарат низ РСМ .Во РСМ се повеќе купувачи на луксузниот  „Мерцедес Мајбах“ S 600.Осовната цена на овој убаец изнесува 300.000 Евра,основна верзија, додека со фул опрема , по желба на купувачот,секако , достигнува и до 600.000 Евра.Според податокот до кој дојде Охридскај, во РСМ до сега се продадени околу 12 вакви ексклузивни „Мерцедес Мајбах“ S 600 , а како сопственици се појавуваат дел од бизнис елитата,онаа која работи на бело ,а и она која работи на Црно….!!

Mercedes-Maybach S600 auto magazin beograd

Mercedes-Maybach S600 auto magazin beograd

loading...