Search
понеделник 24 јуни 2019
  • :
  • :

Ноќеска офарбано Министерството за Култура, младински отпор против промената на нашето име

Млади за Македонија објавија фотографија и текст на својата фан страна. Ноќеска е офарбано Министерството за Култура. И тоа во црвено жолта боја…
Денес не умре Македонија, денес се роди црвено-жолтиот отпор на македонскиот народ! Министерството за Култура офарбано во македонските национални бои! Ова е знак дека борбата на македонскиот народ не е завршена, туку борбата сега почнува!

ПУЛС 24

loading...