Search
сабота 22 февруари 2020
  • :
  • :

НИКОЛОВ: Уапсете го Заев, не смеете да менувате име кое не е ваше!

Не смеете да менувате име кое не е ваше.Корумпираните #македонски политичари не се сопственици на името #Македонија. #НашетоИмеЕМакедонија – тоа им припаѓа на сите #Македонци од распарчената Македонија. Името си го чувавме илјадници години – и тоа име е МАКЕДОНИЈА #УапсетеГоЗаев, пишува  Бил Николов, претседател на Македонското меѓународно движење за човекови права.

loading...