Search
понеделник 24 јуни 2019
  • :
  • :

Никола Груевски за некој ден треба да почне со работа во Народната Банка на Унгарија

Будалетинката побегуља Никола Груевски за неколку дена ќе почне со работа како економист во Народната банка на Унгарија поточно како чиновиник ова го дознаваме од блиска роднина на фамилијата Груевски на кој му се доверила мајка му на Никола баба Нада се гордеела мамичка Нада се спремала понадица да му носи во Будимпешта и топли поздрави од Христијан Мицковски..

И сосема вон контекст сакаме да му се извиниме на Петар Богојески бунтурот од Крушево за сите досегашни напади, човекот е на вистинската страна во моментов, браво другар!

Фотографија на Петар Богојески - Petar Bogojeski.

ДФМ = НРМ = СРМ = ПЈРМ = РСМ 🔜 РМ

За мене само Македонија!
За неа живееме, за неа се бориме, за неа мрееме!
⚫️🔴

Фотографија на Петар Богојески - Petar Bogojeski.

loading...