Search
сабота 18 јануари 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

НИ УБАВ НИ УПОРЕН, ТУКУ ПУЦКО. Пердаши, а луѓенца немате мадиња да го реметите и рекетирате ДУИ заповеда

Дечки да не го мислите Пуцко Петрол, добар е и ве поздрави со уште еден тендер од 3 милиони ЕВРА од пред некој ден, како што можете да видите на сликата.

@malistaPulikala

loading...