Search
петок 18 октомври 2019
  • :
  • :

НИ ГО ПРАВАТ НАМЕРНО: НА ОВИЕ 8 НАЧИНИ МАЖИТЕ МАСОВНО СТАНУВААТ ЖЕНИ!

порталот Пулс 24.

Здравата храна денес е многу скапа и достапна само на „богатите“ слоеви на општеството. Но, храната за сиромашните е отров, па се вели дека кој ќе преживее ќе раскажува. Веројатно сте забележале како разликите меѓу мажите и жените се повеќе се намалуваат. Ова воопшто не е случајно.

Се работи за депопулација, односно план за намалување на бројот на луѓе на планетата на која луѓето молчат, иако токму тие се мета на нападот на елитата која во последните години во проектот за депопулација вложува огромни суми пари, додека човекот, како овца во трлото чека на својот ред за елиминација. Последица на ова труење е фактот дека бројот на сперматозоидите кај мажите се намалил за 50%, додека, во последните 20 години, нивото на тестостерон кај мажите е паднато за 20%.

Резултатот на намалувањето на лачењето на овој хормон кај мажите се феминизирани, неплодни мажи, но и неплодни жени. Иако е очигледно дека се работи за заговор, и дека човекот е директно нападнат, светот молчи. Затоа ви претставуваме 8 начини преку кои е очигледно дека елитата ја уништува машкоста кај мажите, и заради кои тие стануваат неплодни. Токму ова елитата и го замислила во обидот да го прекрои Божјиот свет во свој неплоден терариум со човечко робје.

Пестициди: Тие се насекаде околу нас, а многумина од нас не се ни свесни колку се раширени. Речиси сета неоргански одгледана храна е затруена, како и воздухот што масите го дишат. Но, многумина не знаат дека пестицидите, освен другите разорни дејства што ги имаат, делуваат и како хормонска терапија, подигајќи го нивото на женскиот хормон естроген, заради што мажите кои ги консумираат стануваат феминизирани.

Соја: Денес е во мода вегетаријанството, а замена за месото е сојата која во над 90% од случаите е генетски модифицирана. Таа силно влијае на лачењето на естрогенот заради што на мажите кои ја консумираат во големи количини им се зголемуваат градите, стануваат неплодни, се дебелеат на места што се специфични за жените, и се склони на промени на расположението, карактеристични за жените. Сојата исто така делува и на намалувањето на лачењето на тестостеронот, заради што е вистинска алатка на елитата за менување на сликата на човештвото. Заради тоа е и толку популарна….

 

loading...