Search
петок 13 декември 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Насловите во медиумите дека “Аеродромци се против зависниците” се провокаторски неосновани

Никој не протестира против зависниците, протестот е против Центар во поликлиника со педијатарски одделенија во чие најтесно опкружување се две градинки, две училишта, детско игралиште, зборувам за Аеродром. Секако дека протестите не се против тие што одлучиле да се лечат, за нив голем поклон оти сакаат да се борат, туку за начинот на кој државата “им помага” во тоа. Насловите во медиумите дека “Аеродромци се против зависниците” се провокаторски неосновани, и релативизаторски. Поентата не се зависниците, грешно ви е насочена стрелата…

loading...