Search
сабота 19 октомври 2019
  • :
  • :

Нароод гледаа , овде нема здрави. Има само непрегледани. 😂😅😂

Фотографија на Приказни од булеварот.

Фотографија на Приказни од булеварот.

А комшииве позади поликлиникава во Аеродром после читање на временска прогноза на Славчо Попоски – Метео прогнозер: 24/7 тука за вас! Дознале дека летово горештини ке пукаат, па да си го преместат летниковецот кај нив у парк. Шо има везе. Нароод гледаа , овде нема здрави. Има само непрегледани. 😂😅😂

loading...