Search
петок 15 ноември 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

Најмоќното гориво на пазарот, достапно само во Gulf бензинските станици ширум Македонија!

Најмоќното гориво на пазарот, достапно само во Gulf бензинските станици ширум Македонија!

Врвни американски горива конечно достапни во Македонија!

118 години ги движиме возилата ширум светот, а американските горива Gulf достапни на четири бензински станици во државата.

Следете нé, доаѓаме во секој поголем град и населено место!

Горива создадени за вистинските шампиони!

Доколку се прашувате зошто нашето препознатливо сино-портокалово лого се наоѓа на сите трки за издрлжливост на тркачките автомобили, одговорот е едноставен!

Шампионите ги одбраа Gulf горивата кои му даваат дополнителен импулс на возилата, не создаваат корозија и се отпорни на големи температурни разлики.

Проверете го квалитето на нашите бензински станици во Скопје, Тетоов, автопат Тетово – Гостивар и Струга.

 

loading...