Search
вторник 18 јуни 2019
  • :
  • :

Наградно прашање: Кој стои позади Бранко Црвенковски?!

Погледнето го видеото ,, На 15 септември” . Позади Бранко Црвенковски стои сегашниот премиер Зоран Заев.  Видеото беше денес споделувано на социјалните мрежи како потсетување бидејќи постојано лидерот на опозицијата Христијан Мицкоски го поврзувааат со Никола Груевски

loading...