Search
петок 24 јануари 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

НА ВЕЧЕРА СО ГЛУПАЦИТЕ ВЕЧЕРВА БИЛ И СТЕВО ПЕНДАРОВСКИ, ТИВКО И СКРОМНО

Вечерва во Театар Комедија на посета ни беше претседателот Стево Пендаровски, во придружба на сопругата Елизабета.

Вечерва во Театар Комедија на посета ни беше претседателот Стево Пендаровски, во придружба на сопругата Елизабета. Претседателот Пендаровски ја погледна претставата ,,Вечера за глупаци“, која вечерва беше на тековниот репертоар, а потоа го запиша и своето мислење за претставата во Книгата за впечатоци којашто е поставена во фоајето на театарот.

Фотографија на NU Teatar Komedija.

На претставата била и Нора Шаќири…таа до неа е една тетка…

Фотографија на Nora Sam Shakiri Markovic.

loading...