Search
петок 22 март 2019
  • :
  • :
loading...

На свадба ја носат! На погреб ли ја носат! како плаче срце да ти се искине(видео)

loading...

Во светот на љубовта венчавката треба да биде најсвечениот и најсреќниот чин. Но сепак се уште во многу земји постојат бракови кои се склучуваат по нарачка. Овие бракови кои се по нарачка ги договараат родителите или членови на семејствата, а за тоа младите кои треба да стапат во брак не ги знаат, а некогаш и не ги виделе своите идни брачни партнери. На оваа свадба невестата е толку тажна што имаме чуство дека не е невеста. Погледнете:

loading...