Search
понеделник 21 јануари 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

На прес конференциите на Заев веќе не идат сериозни новинари туку дечиња

loading...

Дел од новинарите кои ја следеа днешната прес конференција на премиерот Заев во Влада на РМ

loading...