Search
четврток 20 февруари 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

НА ГОЛЕМА ЖАЛ НА СИТЕ НЕГОВИ ИЛЈАДНИЦИ СИМПАТИЗЕРКИ И СИМПАТИЗЕРИ НИ СЕ ОДАДЕ ЉУПЧЕ ЗЛАТЕВ

АКО ДЕНЕС ИМА ФРЛАЊЕ ПОД ВОЗ, АВТОБУС, КОЛА ОД СОЛИТЕР ЗНАЈТЕ НЕ Е НАПРАЗНО НАЈПОСАКУВАНИОТ ОПОЗИЦИСКИ НОВИНАР КОЈ ВО ДУША СИ Е КОМУЊАРЧЕ, АМА НЕ ПРИЗНАВА ПО СЕ ИЗГЛЕДА СЕ ОДАДЕ ОЖЕНИ СЕ ПО ВАШКИ ИЛИ БЛИЗУ ТОА Е…АЈ ДА СЕ ЌЕРДОСАТЕ ЧИМ СТЕ ТАКА САМОЖИВЊАЦИ ДОДЕКА ДРУГИТЕ ОБОЖАВАТЕЛКИ НА ЗЛАТЕВ ПАТАТ, Е ЌЕ ПАТАТ ЌЕ ПАТАТ

loading...