Search
петок 22 март 2019
  • :
  • :
loading...
Најнови Вести

На газдата му чувавме 38 тони кокаин

loading...

ДИЛЕРИТЕ НА ЕЛ ЧАПО ОТКРИВААТ

На газдата му чувавме 38 тони кокаин

На газдата му чувавме 38 тони кокаин

Близнаците, како што ги нарекувал еден од најголемите нарко босови Еп Чапо за него биле подготврни буквално на се. Тие на судењето откриле дека во Њујорк криеле дури 38 тони кокаин.

Дрогата ја чувале во луксузни станови во Њујоррк а делумно и ја препродавале. Сепак само еднаш паднале во искушение да потрошат дел од парите купувајќи Ламборгини кој подоцна го запленила ДЕА.

Браќата и на судењето му останале верни на газдата и не сакале да ги откријат точните локации каде ја криеле дрогата.

loading...