Search
петок 15 ноември 2019
  • :
  • :
Најнови Вести

НА АНТОНИО МИЛОШОСКИ ДЕЧКОТО МУ, ЖУРКИ ИМАЛО И НА КОЖУВ ПЛАНИНА НЕ САМО НА ХАЛКИДИКИ

не само на Халкидики може прцензи и на Кожув планината во жолтото комбе на Грујо

сака и машки и женски и Антонио исто бе

Зошто бе Руше на свадбата на Антонио си плачел како мало дете? Цела свадба си ја преплакал

спиење по шатори те жуља каменче мрдаш со дупе

Руше работиш ли кај што беше Илче?

loading...