Search
четврток 20 февруари 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

Му се заканувал ли Камчев на Германскиот амбасадор со бомби откако не ја добил помошта што ја барал?!

Сите овци на бизнисменот Орце Камчев не му се на број, се гледа дека кризира и прави грешки во чекори исплашен дека ИМПЕРИЈА ќе се процесуира во ОЈО.

Според добро информирани политички и амбасадорски кругови на кои Доказм им верува, од објективни причини без имиња кој е се извор  Камчев барал да се спроведе постапка за порамнување како што предлагала Катица Јанева за неговиот случај да се направи економско-финансово вештачење  и колку била штетата во буџетот да ја плати во една рата а за возврат да не оди во затвор.

Со оваа негова теза негови блиски медиумски перјаници како Оливера и други блиски бизнис и банкарски фактори се растрчани по амбасадите.

Нервозен што не му поминува тезата се заканил дека имал материјали компромитирачки секако за неколку амбасади и амбасадори, оваа закана ја изјавил прво во германската амбасада. Но, новиот амбасадор штом чул му рекол ауфидерзен да затвори врата позади себе…

Затоа оки нам је мало нервозан се заплетка во сопствената мрежа…

loading...