Search
понеделник 17 јуни 2019
  • :
  • :

Му го поканиле детето во Владата на Северна, им напишал порака (ФОТО)

Родител требало да потпише согласност неговото дете да ја посети Владата и таму да биде дел од јавен настан.

Им напишал порака на ливчето за согласност. Кратка и силна.

loading...