Search
четврток 2 април 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

Мој Миле,воздржи се до избори, народ гледа!

За директорот на Паланечки Комуналец не важи забраната од генералниот секретар Љупче. Мој Миле,воздржи се до избори, народ гледа! Сметката ја плаќаат граѓаните на Крива Паланка.

loading...