Search
петок 22 март 2019
  • :
  • :
loading...
Најнови Вести

Мицковски сака да го намести Јанчев со лански фотки еве ја вистината

loading...

Христијан Мицковски и неговите полтрони споделуваат лански фотки од Бугарија со Митко Јанчев и членови на СДСМ меѓу кои братот на премиерот Вице Заев…но сликите се стари сега е Митко Јанчев во Боровец види фотка:

Фотка од оваа година специјален поздрав од Боровец од Јанчев до сите хејтери ( наша забелешка пушете хејтери-

Овие па подолу слики се фотки од лани од зимување

loading...