Search
вторник 18 јуни 2019
  • :
  • :

Mицковски: Не им верувајте на Заев и Стево дека ќе ви тргне на подобро, нема. им тргна само на Заевци

Се обраќам до невработените, не ги прифаќајте оние лаги на власта дека само што не ни тргнало подобро, а 2 години одиме само назад. Македонија со оваа власт инвеститорите ја заобиколуваат, а единствено има работа за фирмите блиски до власта.
Не очајувајте, надежта е почетокот на падот на оваа власт, тоа е надежта во Македонија и предвесник на промените кои што многу скоро ќе се случат.
#ПравдаЗаМакедонија
#ТатковинатаПовикува 🇲🇰

Се обраќам до невработените, не ги прифаќајте оние лаги на власта дека само што не ни тргнало подобро, а 2 години одиме само назад. Македонија со оваа власт инвеститорите ја заобиколуваат, а единствено има работа за фирмите блиски до власта.Не очајувајте, надежта е почетокот на падот на оваа власт, тоа е надежта во Македонија и предвесник на промените кои што многу скоро ќе се случат.#ПравдаЗаМакедонија#ТатковинатаПовикува 🇲🇰

Gepostet von Hristijan Mickoski am Sonntag, 14. April 2019

loading...