Search
петок 14 декември 2018
  • :
  • :

Mицковски инкогнито у Бугарија чии ли дипломатски газови ќе лиже?

loading...

Христијан Мицковски е во Бугарија баш не занима чии ли дипломатски газови ќе лиже дали на Австро-Унгарците? Или ќе му се извинуе на Бојко Борисов? Или отиде дека чул оти за две чрвени има…ама тоа одамна Мице сеа качија цена…

loading...