Search
среда 13 ноември 2019
  • :
  • :

МИЦКОВСКИ ИМА БОМБИ ЗА ЗАЕВ?

mickoski go potsetuva zz deka ima bombi?
-… а Васко Ковачевски за тендерите со ископот во РЕК Битола за што разговараше?
… а Китанов за експресниот пат Штип-Радовиш за што разговараше?
… а Филипче за тендерот за стерилизација во Италија за што разговараше?
… а вие господине Зоран Заев со ДАН Дончев и Киче за оние 11.000.000€ се сеќавате од Диамед за што разговаравте?

ristijan Mickoski
пред 3 часа
https://kurir.mk/…/zaev-priznava-so-bedzeti-razgovarav-za-…/
… а Васко Ковачевски за тендерите со ископот во РЕК Битола за што разговараше?
… а Китанов за експресниот пат Штип-Радовиш за што разговараше?
… а Филипче за тендерот за стерилизација во Италија за што разговараше?
… а вие господине Зоран Заев со ДАН Дончев и Киче за оние 11.000.000€ се сеќавате од Диамед за што разговаравте?
ПС: ќе има уште прашања во периодот кој следи…

loading...