Search
среда 21 август 2019
  • :
  • :

Мицковски е бетер од Грујо, решил пред избори во партијата да се круниса за цар?

Христијан Мицковски според наши информации во партијата ВМРО ДПМНЕ сакал пред избори на ЦЕКА да го смени статутот тоест да донесе нов во кој не може да биде сменет после неуспешни избори да се прогласи бе за професионалец лидер со 4 години стаж бре бре..

Нашите информатори кои и значат нешто во партијата топло го поздравија да не си игра да не го најде  ПАНОРАМА 3 ПРЕД ВРЕМЕ да си седи мадро…ВМРО од секогаш била демократска организација…

Илустрација: Христијан Мицковски

Илустрација Игор Јанушев

loading...