Search
среда 26 февруари 2020
  • :
  • :
Најнови Вести

Mитко Јанчев: Нема да работам за ниедна партија и нема да правам партија, браво Миткоо

Во емисијата „Стадион“ на Канал 77, градоначалникот на Општина Кавадарци, Митко Јанчев, одговари на шпекулациите за комбинациите за технички премиер и иден премиер во некоја нова влада на широка коалиција.

„Дали сум бил кандидат за технички пример веќе не е битно. Нема да ме има на пратенички листи ниту ќе бидам активен во нечија кампања на изборите, а дали ќе има широка коалиција и дали јас ќе бидам пример, да ги почекаме изборите“ вели градоначалникот на Кавадарци, Митко Јанчев.

loading...