Search
среда 13 ноември 2019
  • :
  • :

Митко Јанчев демантира се е регуларно фискални се даваат проверено од УЈП

ПИСМО

Денес Општина Кавадарци , наплаќа 50 денари за влез во градот ??? Оваа нездрава работа се врши без фискална сметка, на рака, а УЈП ја нема.Во нормална држава, за ваков потег се оди во Идриз бања.

ОДГОВОР ОД ГРАДОНАЧАЛНИКОТ

се издаваат фискални сметки, и се насочуваат возилата на паркинг, тие пари се за паркинг поради навалицата за концертот на Здравко Чолиќ

 

loading...