Search
среда 21 август 2019
  • :
  • :

Mинистре Николовски да ја баталиме Љупка, да те прашаме за забраната кон Русија до кај сме

Земјоделци и извозници му поставија отворено прашање на Министерот за земјоделство Љупчо Николовски

Министре забраната за извоз на коскено овошје кон Русија не е тргната, кајсија, праска, цреша…дали вие во министерството знаете колку семејства егзистираат од ова и колку ќе трпат, нешто ЕУ не ни го зима овошјето како што Русија го земаше некалибрирано. Денес требаше русите забраната да ја тргнат, a не ја тргнаа, 50 илјади гласови утре ќе ви висат на вашето конто ќе фалат…и после метлата е па метлата…

loading...