Search
петок 24 мај 2019
  • :
  • :

Министерот Љупчо Николовски за Ексклузив откри детали од приватниот живот! (ВИДЕО)

Министерот Љупчо Николовски за Ексклузив откри детали од приватниот живот! (ВИДЕО)

Љупчо Николовски е еден од најмладите министри во Владата на Република СевернаМакедонија. Скромен, ненаметлив и посветен на својата професија.

До сега него сте имале прилика да го гледате само во официјални изданија, но екипата на Ексклузив направи интервју со него, каде разговаравме за се, освен за политика.

Погледнете:

loading...